Om VRT Krangruppen

VRT's Historie

VRT Krangruppen
Professionel drift
Højt service niveau
Høj kvalitet.

1937

Kranfirmaet Rasmussen stammer helt tilbage fra 1937 hvor Viggo Rasmussens farfar Frede Rasmussen var den første på Sjælland, som bestilte en kran for at kunne transportere både

1983

Viggo Rasmussen kørte som chauffør for farfaderen i fem år, inden han i 1983 købte hans forretning med een kranbil og grunden hvor virksomheden stadig ligger.

2002

År 2002 solgte Viggo Rasmussen forretningen til Gilleleje Transport ApS som ejer flere transportvirksomheder på Sjælland. Den eneste synlige ændring er ejerforholdet og navnet VRT Krangruppen der indikerer at Viggo Rasmussen Transport er blevet en del af en større transportgruppe.

At Viggo Rasmussen bliver kaldt Sjællands største kranfreak er ikke uden grund og forretningens profil passer perfekt ind i den forretnings profil og vision som Gilleleje Transport via sine øvrige transport selskaber har gjort til sit særkende,

Professionel drift - Højt service niveau - Høj kvalitet.

VRT Krangruppen drives i det daglige af John "Mini" Rasmussen og Chris Andreassen, der sammen sørger for det daglige administrative arbejde, samt drift.

Firma adressen er stadig den samme i Roskilde og driften er uafhængig af moderselskabet, men vi har naturligvis et samarbejde datterselskaberne imellem, således at vi udnytter eventuel ledig kapacitet hos hinanden når det er muligt.


Profil

I VRT Krangruppen har vi specialiseret os i løsning af flytte og hejseopgaver hvortil der kræves de helt store lastbilmonterede kraner. Vi påtager os kranopgaver med lastbilmonteret kraner fra 72 – 450 tons meter kraner.

Flytninger af mandskabsskure, kæmpepavilloner og containere og diverse kran og hejse opgaver på byggepladserne er opgaver hvor vores specialudstyr og store fagkundskab, er en væsentlig forudsætning for den endelige løsning.

Kvalitet

Vi lægger vægt på kvalitet, præcision og langvarige kundeforhold.
Derfor råder VRT-Krangruppen over godt materiel og vognparken består af moderne biler, der lever op til nutidens krav.

Når vi taler kvalitet og præcision har chaufførerne en meget stor betydning, da de er vores ansigt udadtil. Derfor ansætter vi udelukkende velkvalificerede chauffører, gerne med mekanisk indsigt eller med baggrund som lastbilmekanikere, Idet vi lægger stor vægt på at køretøjerne er i orden. Alt med det formål at højne service og kvalitet overfor kunden.

Vision

Stil krav til VRT Krangruppen

Vi har ingen discountløsninger. Hos VRT Krangruppen er vi kendte for at være ordholdende og vi mener at kun ved at fastholde vores meget høje serviceniveau, kan vi opretholde vores tætte kundeforhold og position på markedet.

Derfor vil vi fortsat uddanne og udvikle vore chauffører og øvrige medarbejdere, så den faglige ekspertise, sammen med egne høje krav til udstyrets kvalitet og kapacitet, gør os i stand til at løse enhver kranopgave – stor som lille.

Målet er fortsat at forblive en fremadrettet virksomhed, som til stadighed kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, samt tilsikre at kunderne vælger os som deres leverandør af transport- og kranløsninger.Adresse

Metalvej 2,
4000 Roskilde,
Danmark

Ring til os

Tlf:
+45 46 75 75 55